Gastenboek

 Wij hebben super genoten van deze toffe week. Het lekkere eten, jullie die altijd klaar staan, het wast top! Jullie zien ons zeker nog terug! 

 Voor ons de eerste keer hier en het was echt thuiskomen bij belgen. We zijn hier ontvangen als prins en prinses. Een heel mooi en vooral een heel proper huis, idyllische tuin en heel lekker eten (ook al at ik niet alles op Steve, mijn complimenten voor de chef). Je ziet ons volgend jaar zeker terug. Bedankt voor de warme ontvangst. Je krijgt van ons over de hele lijn 5 bedjes! 

 Het was hier aangenaam vertoeven in deze mooie en charmante B&B. Heel veel dank voor jullie gastvrijheid, de goede zorgen en het lekkere avondeten. Een aanrader als je deze streek wil bezoeken!! Ik wens jullie hier nog vele mooie jaren! 

 Bedankt om onze vakantie weer super te maken. We hebben hier genoten van het lekkere eten, de super kamer, de vele gesprekken, … Tja, wat kunnen we nog meer zeggen dan, we komen terug!!!

 We hebben hier super genoten van het lekkere eten, mooie omgeving, de verhalen die zo sappig door Steve verteld werden! De tips van Sophie! De batterijen zijn weer opgeladen. We hebben weer topmensen ontmoet! 

 Het was weer een supertoffe week hier in Villa les Cigales. De kok was super, de gastvrouw superlief en vriendelijk, de gasten Bruggelingen! We geven zes bedjes +++1. Bedankt voor jullie gastvrijheid. 

 Met spijt verlaten we dit kleine aardeparadijs, waar we deze winter nog dikwijls aan zullen terugdenken, vooral dan aan die 48°C die we op het terras konden waarnemen. Bedankt voor de warme ontvangst en de gezellige babbel! Mooie accommodatie met airco, joepie! Zeker tot ziens. Steve bedankt voor het lekkere eten. 

 Moa vent toch, wat was het hier een fijne week. Supertoffe, vriendelijke gastheer en -vrouw. Steve, de superkok en Sophie, steeds gereed om ons te helpen. We zijn fantastisch verwend, met een toffe compagnie. Bedankt voor de mooie week, en… we komen zeker terug!