Over ons

Wat?

Perfect gerestaureerde en van alle modern comfort voorziene notariswoning op wandelafstand maar net buiten de drukte van het levendige stadscentrum van Quissac. Met enthousiasme en creativiteit toverden Sophie Ackaert en Steve Dumalin het domein om tot een groene oase waar vriendelijk onthaal en thuisgevoel centraal staan. De vijf comfortabele gastenkamers met individuele badkamer, wifi en airco kijken uit op de prachtige tuin met verwarmd zwembad, diverse zithoeken en petanquebaan. Het uitgebreide ontbijt in buffetvorm wordt net als de door chef Steve van een Provençaalse toets voorziene dagelijkse table d’hôte (aperitief met hapjes voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert en koffie) geserveerd op het lommerrijke terras. Verpozen na zwempartij of uitstap kan in de fonkelnieuwe gastenlounge met o.a. bibliotheek en televisie.

Wie?

Bruggelingen Sophie Ackaert, Steve Dumalin en zoon Guillaume begonnen in 2004 aan hun Frans avontuur. De integratie bleek helemaal geen probleem. Zij ging aan de slag als verpleegster in het ziekenhuis van Quissac, hij werd jeugdtrainer van de plaatselijke voetbalploeg en samen maakten ze van hun ‘Villa Les Cigales’ een succesvolle bed & breakfast die in Vlaanderen een begrip werd en op een steeds groeiende groep vaste klanten kan rekenen.

Waar?

De ligging aan de rand van het stadje Quissac (woensdag is marktdag) is perfect als uitvalsbasis voor allerhande uitstappen. De onmiddellijke omgeving heeft veel aantrekkelijks te bieden maar binnen het uur bent u ook in Nîmes, Alès, Montpellier, het middeleeuwse Aigues Mortes, Le Pont du Gard, Uzès of op de stranden van Palavas, La Grande Motte en Le Grau-du-Roi.

Voor wie?

De ongedwongen en familiale sfeer maakt ‘Villa Les Cigales’ zowel geschikt voor de actieve vakantieganger die wandelend, fietsend of per auto de streek wil ontdekken als voor de zonneklopper op zoek naar een portie absolute rust.